Кіровоград: відбувся майстер-клас з виготовлення сувенірної ляльки

Лютий 17, 2015 | Новини | Переглядів: 877 | Коментарі: 0

В рамках студії творчого настрою «фАРТ», знана майстриня Кіровоградщини, член обласної громадської організації «Єлисаветградський узвіз» Валентина Кирилівна Орловська презентувала свою авторську ляльку та провела майстер-клас із її виготовлення.

Валентина Кирилівна володіє авторською технікою зі створення ляльок в національних костюмах. Вона постійна учасниця міських, обласних, всеукраїнських культурно-мистецьких акцій. Її роботи знаходяться в приватних колекціях різних країн світу.
Майстриня допомогла учасницям засідання виготовити свою першу ляльку-сувенір. Основою такої ляльки є лялька-мотанка, але складові сувенірної ляльки і процес її виготовлення набагато складніші.
Під час роботи над лялькою учасниці «фАРТу» дізналися і про маленькі таємниці складових сувенірної ляльки, і про елементи оформлення, і про те, як створити зачіску та виготовити віночок.
Під керівництвом Валентини Кирилівни усі ляльки вийшли просто чарівними, а учасниці «фАРТу» висловили бажання і в подальшому зустрічатися з майстринею.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool