Кіровоград: відбувались змагання у рамках проведення оперативно-профілактичних заходів «Літо-2014»

Серпень 19, 2014 | Новини | Переглядів: 837 | Коментарі: 0

Працівники кримінальної міліції у справах дітей Світловодського МВ УМВС у дитячому таборі оздоровлення та відпочинку «Хвиля» організували і провели матчеву зустріч з волейболу між збірними командами підлітків та працівників міськвідділу.

За активну участь у змаганнях та перемогу юні спортсмени та їх тренери були нагороджені подяками міськвідділу міліції й отримали у подарунок спортінвентар.
Того ж дня правоохоронці провели з дітьми бесіду на тему «Обери правильний шлях у житті». Працівники міліції нагадали підростаючому поколінню про переваги ведення здорового способу життя та розповіли про можливі негативні наслідки вживання наркотичних засобів й алкоголю, особливо у юному віці.
Також, зі свого боку, керівництво міськвідділу відзначило подяками директора та педагогічний колектив оздоровчого закладу за систематичну роботу щодо профілактики злочинності та попередження правопорушень серед дітей.
– Зустріч з підлітками та спортивні змагання відбувалися у рамках проведення оперативно-профілактичних заходів «Літо-2014», – повідомила т.в.о. начальника відділу кримінальної міліції у справах дітей УМВС в області Оксана Яценко. – Протягом літніх шкільних канікул правоохоронці докладають максимум зусиль для урізноманітнення дозвілля та організації корисного відпочинку юних жителів області.
СЗГ УМВС України в Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool