Кіровоград: відбулося засідання міської ради (ФОТО)

Квітень 29, 2013 | Новини | Переглядів: 1047 | Коментарі: 0

На другому пленарному засіданні 25-ї сесії Кіровоградської міської ради, що відбулося сьогодні, 29 квітня, депутати внесли зміни до міського бюджету на 2013 рік

Зокрема, близько трьох мільйонів гривень за рахунок вільних залишків коштів спрямовано на ремонти закладів освіти, внутрішньодворової дороги будинку №2 на вулиці Героїв Сталінграда, провулків Ленінського та Ціолковського, будівництво спортивного майданчика ЗОШ першого ступеня «Мрія».
Також Кіровоград як переможець щорічного обласного конкурсу «Населений пункт Кіровоградської області найкращого благоустрою» отримав субвенцію з обласного бюджету в розмірі 75 тисяч гривень. Крім того, виділено 900 тисяч гривень субвенції з державного бюджету на на фінансування реформування системи надання адміністративних послуг.
Досить тривалим виявилось обговорення положення про порядок встановлення режиму роботи підприємств торгівлі, ресторанного господарства та надання послуг на території міста Кіровограда. Даний проект положення вже кілька разів депутати відправляли на доопрацювання, не був він прийнятий в цілому і цього разу.
На цьому ж сесійному засіданні депутати внесли зміни до ряду галузевих програм, затвердили положення про Кіровоградський міський фонд охорони навколишнього природного середовища, звільнили інвалідів І та ІІ груп по зору на 50 відсотків від абонентської плати за користування телефоном та ухвалили рішення про надання одноразової грошової допомоги громадянам міста.
Внесено також зміни до рішення міської ради «Про структуру, загальну чисельність та штати апарату Кіровоградської міської ради та її виконавчого комітету, виконавчих органів Кіровоградської міської ради», в результаті в кількох управліннях міської ради буде скорочено кількість працюючих, а в юридичному відділі кількість штатних одиниць збільшено з 8 до 12, завдяки чому він отримує статус управління. На одну штатну одиницю збільшиться й управління економіки міської ради.

джерело, фото Ігоря Філіпенка.

На другому пленарному засіданні 25-ї сесії Кіровоградської міської ради, що відбулося сьогодні, 29 квітня, депутати внесли зміни до міського бюджету на 2013 рік


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool