Кіровоград: відбулось засідання виконкому міськради

Вересень 27, 2013 | Новини | Переглядів: 1097 | Коментарі: 0

Сьогодні, 27 вересня, відбулося чергове засідання виконавчого комітету Кіровоградської міської ради.

Виконком не погодив проект рішення міської ради “Про узгодження проекту генерального плану селища Соколівського Кіровоградського району Кіровоградської області”. На думку членів виконкому виглядає нелогічним, коли до меж селища включаються землі мікрорайонів №№101 та 102 в житлових масивах Кіровограда, де використовується інженерна інфраструктура обласного центру.
Виконком прийняв цього дня рішення про надання грошової допомоги 126 ветеранам війни та праці з нагоди Дня ветерана та про надання матеріальної допомоги кіровоградцям, яким виповнилося 100 і більше років.
Члени виконкому також підтримали рішення про нагородження відзнаками виконавчого комітету Кіровоградської міської ради “За заслуги” І ступеня:

Ануфрієва Віктора Семеновича - директора комунального закладу “Навчально-виховний комплекс загальноосвітня школа І-ІІ ступенів № 34 - економіко-правовий ліцей - “Сучасник” - дитячо-юнацький центр Кіровоградської міської ради Кіровоградської області”

Гуріну Людмилу Василівну - начальника Кіровоградського міського управління юстиції
та відзнакою виконавчого комітету Кіровоградської міської ради “За заслуги” ІІ ступеня Циганову Любов Миколаївну, завідувача дошкільного навчального закладу (ясла– садок) № 71 “Катеринка” м. Кіровограда.

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool