Кіровоград: відбулось засідання Консультативної ради

Лютий 26, 2016 | Новини | Переглядів: 859 | Коментарі: 0

Вчора, 25 лютого, відбулася зустріч керівника Кіровоградської місцевої прокуратури Дмитра Прокопчука із членами Консультативної ради при прокуратурі області, на якій йшлося про основні аспекти роботи оновленої місцевої прокуратури.

У ході зустрічі обговорені такі питання, як структура, функції, юрисдикція та повноваження реформованої прокуратури, координація дій правоохоронної системи, повноваження місцевої прокуратури поза межами кримінального провадження та інші.

Окремо місцевий прокурор зупинився на проблемних питаннях діяльності. Зокрема, мова йшла про колосальне навантаження на рядового працівника місцевої прокуратури, що зумовлено скороченням чисельності оперативних працівників на 25%.

Члени Консультативної ради, яку очолює Микола Пільгуй, активно прийняли участь в обговоренні зазначених тем, висловлювали свої зауваження та ставили запитання, на які отримали вичерпні відповіді.

Підсумовуючи розмову, Дмитро Прокопчук подякував громадськості за активну співпрацю та постійну увагу до тих гострих проблем, над вирішенням яких працює прокуратура, висловив побажання щодо подальшої результативної роботи та запросив представників ради до участі у координаційній нараді правоохоронців.

Прес-служба прокуратури Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool