Кіровоград: відбулася перша духовна зустріч-проповідь

Лютий 19, 2015 | Новини | Переглядів: 874 | Коментарі: 0

У територіальному центрі соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Ленінського району міста Кіровграда стартував новий проект «Життя в Православ’ї» спільно з Свято-Успенським духовно-просвітницьким центром.

Так, 18 лютого відбулася перша духовна зустріч-проповідь, яку провів ієрей Іоанн Шемедюк для підопічних закладу. Спілкувалися на тему «В чому полягає суть свята Стрітення Господнього?”
В ході бесіди священик розповів про три великі взаємопов’язані між собою церковні свята: Різдво, Хрещення, Стрітення. На завершення всі мали змогу переглянути відео «Притчі», в якому було пояснено правильне ставлення християнина до своїх ближніх. Завершилась бесіда форматом «питання-відповідь».

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool