Кіровоград: у музеї Управління ДСНС в області привітали дітей-переселенців

Грудень 18, 2014 | Новини | Переглядів: 997 | Коментарі: 0

Сьогодні вночі постукає у віконце Святий Миколай до всіх родин, де є діти, адже 19 грудня вважається святом здійснення бажань.

Всі наші маленькі співгромадяни, без виключення, потребують від дорослих уваги та турботи, цього року особливо її потребують діти, для яких події на Сході держави стали справжнім життєвим випробуванням - це діти вимушених переселенців.
Рятувальники, юні учасники фестивалю ДЮП та представники Державного пожежного товариства України запросили дітей вимушених переселенців до пожежно-технічної виставки-музею Управління аби вручити їм подарунки та побажати школярам, щоб Святий Миколай завжди був їх помічником у добрих справах, ангелом-хранителем від усіляких негараздів. До речі, іграшки та цікаві книжки є благодійним внеском самих рятувальників. Юні ДЮПівці зі школи-гімназії №11 м. Кіровограда, крім подарунків, теж привітали школярів зі святом та представили свій виступ на тематику безпеки життєдіяльності, який охоплює питання пожежної й техногенної безпеки, як себе треба поводити під час виникнення різного роду надзвичайних подій, щоб зберегти життя і здоров’я у будь-яких екстремальних ситуаціях.
Вагомим аргументом дотримання правил безпеки було проведення в рамках заходу екскурсії у музеї Управління ДСНС в області. Діти-переселенці мали можливість познайомитися з історією пожежно-рятувальної служби Кіровоградщини, найбільшими пожежами, які охоплювали наше місто Єлисаветград у позаминулому столітті. У залі техніки та служби гості музею детальніше дізналися про сучасне технічне оснащення служби порятунку, бойове озброєння рятувальників та шлях вдосконалення пожежних автомобілів. Особливо сподобався дітям зал профілактики, екскурсовод Оксана Мачак детально не лише розповіла до чого може призвести недотримання правил пожежної безпеки, але й продемонструвала «трофеї» пожеж – предмети побуту, які потрапили під нищівну дію вогню. Одним словом, вони дізналися дуже багато корисної і цікавої інформації.
Діти дуже дякували за вручені «миколайчики», за теплу та щиру атмосферу, яку їм подарували школярі з команди ДЮП і рятувальники. Головне те, що діти впевнені: їм обов’язково пощастить і новий, 2015 рік, для них буде сповнений лише приємними враженнями і подіями.
Прес-служба У ДСНС в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool