Кіровоград: у міській раді відбулась зустріч із родинами загиблих в АТО

Лютий 06, 2015 | Новини | Переглядів: 1107 | Коментарі: 0

Cекретар міської ради Іван Марковський зустрівся із родинами загиблих в ході антитерористичної операції кіровоградських воїнів.

Вони спільно розглянули і обговорили проект облаштування Алеї Слави на Рівнянському кладовищі, де знайшли свій останній прихисток Герої АТО. - Є велике бажання гідним чином вшанувати наших воїнів, справжніх синів України, - наголосив під час зустрічі Іван Марковський. – Я бачу Алею Слави військовим меморіалом, лаконічним і строгим у своїх формах. Це буде місце, куди приходитимуть не одне покоління кіровоградців, щоб віддати шану землякам – героям. Директор проектного інституту Петро Довченко, який і займається розробкою проекту Меморіалу, презентував учасникам зустрічі ескізи своєї роботи. За його словами, вся територія ряду почесних воїнських поховань буде благоустроєна. Алею Слави від існуючого Рівнянського кладовища відгородить живий паркан висотою 80 сантиметрів і паркан класичний з колонами. На вході відвідувачів зустрічатиме Стела Героїв із викарбуваними іменами загиблих воїнів. Передбачається облаштування зовнішнього освітлення та стоянки для автомобілів. Самі ж могилки воїнів матимуть класичну форму вертикальної і горизонтальної плит із чорного граніту. У свою чергу, родичі героїв звернулися до Івана Марковського з проханням розглянути можливість перенесення діючої поряд із місцем похованням автозаправки в інше місце. Секретар міської ради взяв це питання на контроль.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool