Кіровоград: у міській раді обговорювали зміни до Конституції України

Червень 11, 2014 | Новини | Переглядів: 1155 | Коментарі: 0

Сьогодні, 11 червня, в Кіровоградській міській раді в рамках Муніципальної школи відбулося навчання для керівників та працівників виконавчих органів міської ради.

Під час навчання посадовців, організованого відділом кадрової роботи, обговорювалися зміни до Конституції України щодо децентралізації влади, а також питання організації контролю та виконавської дисципліни у міській раді.
Начальник відділу кадрової роботи Світлана Балакірєва акцентувала увагу, що, відповідно до розпорядження Кабінету Міністрів України від 17 квітня 2014 року № 451-р, органи місцевого самоврядування мають забезпечити проведення обговорення змін до Конституції України щодо децентралізації влади та внести свої пропозиції і зауваження до відповідного проекту Закону України.
Заступник начальника управління-начальник відділу представництва інтересів в судах юридичного управління міської ради Марина Смаглюк роз’яснила слухачам, в чому саме полягають запропоновані зміни до Основного Закону України а начальник відділу з питань внутрішньої політики Надія Грищенко повідомила, що даний законопроект вже широко обговорюється в колективах та звернулась до присутніх керівників з проханням не бути байдужими, і після обговорення оперативно надати свої зауваження та пропозиції до проекту Закону України "Про внесення змін до Конституції України (щодо децентралізації влади)”.
З питання виконавської дисципліни в міській раді виступила завідувач сектора контролю загального відділу Кіровоградської міської ради Ірина Колесник. Вона нагадала присутнім керівникам та діловодам про необхідність здійснення чіткого контролю за розглядом та виконанням виконавчими органами документів органів вищого рівня, інформаційних запитів та іншої кореспонденції. Акцентувала увагу на термінах розгляду документів. Навчання пройшло в атвосфері співпраці та взаєморозуміння.
По його завершенню Світлана Балакірєва запропонувала присутнім керівникам виконавчих органів провести в своїх колективах обговорення змін до Конституції України.
 

Джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool