Кіровоград: у міській раді на контролі перебуває 92 доручення міського голови

Квітень 04, 2016 | Новини | Переглядів: 806 | Коментарі: 0

Сьогодні, під час апаратної наради, під головуванням заступника міського голови Олександра Мосіна розглядали питання про стан виконання доручень міського голови на апаратних нарадах, та контрольних документів, що знаходяться на виконанні у виконавчих органів міської ради.

За інформацією, яку повідомила керуючий справами виконавчого комітету міської ради Альвіна Бондаренко, протягом січня-березня 2016 року було проведено 12 апаратних нарад міського голови. - З них поставлено на контроль 246 доручень, з них у січні 2016 року - 64, у лютому 2016 року - 116, у березні 2016 - 66. – зазначила Альвіна Бондаренко - виконано та надано відповідні інформації стосовно 154 доручень.

Станом на 01 квітня 2016 року на контролі перебуває 92 доручення міського голови. Виконавчими органами вчасно надавалися інформації щодо стану виконання доручень, наданих на апаратних нарадах, до сектора контролю загального відділу. Проблемним є лише надання інформацій з Кіровоградського відділу поліції ГУНП в Кіровоградській області (Пайлик І.І.). Протягом першого кварталу 2016 року сектором контролю загального відділу поставлено на облік 758 документів.

Загальна кількість контрольних документів органів влади вищого рівня у секторі контролю загального відділу становить 1 671. Для забезпечення належного рівня виконавської дисципліни у виконавчих органах Кіровоградської міської ради сектором контролю загального відділу щотижня протягом першого кварталу 2016 року складалися та надавалися до виконавчих органів Кіровоградської міської ради переліки контрольних документів, що підлягали виконанню

 Однак, протягом січня-березня 2016 року зафіксовані факти несвоєчасного надання відповідей на документи органів влади вищого рівня, які підлягали контролю. Загальна кількість документів, на які була надана інформація несвоєчасно протягом першого кварталу 2016 року, складає 113. Найбільше документів, виконаних з порушенням термінів, зафіксовано у Головному управлінні житлово-комунального господарства (76 документів), управлінні земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища (15), головним спеціалістом з питань запобігання і виявлення корупції

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool