Кіровоград: у лялькарів новий творчий керівник

Грудень 19, 2014 | Новини | Переглядів: 1021 | Коментарі: 0

У 2001 році, за відсутності штатного режисера, директор Кіровоградського обласного театру ляльок Григорій Педько, намагаючись підвищити професійний рівень закладу, поїхав знайомитися з колегами-лялькарями з метою організації творчої співпраці

Першим відгукнувся на прохання і підставив дружнє плече заслужений артист України Анатолій Поляк. Не розраховуючи на швидку фінансову вдячність (кошти за постановку казки «Лисичка, Котик і Півник» О.Олеся він отримав лише після її піврічного прокату), майстер погодився на співпрацю під «чесне слово» директора театру.
З того часу минуло майже півтора десятиліття, і в репертуарі кіровоградських лялькарів з’явилися дев’ять чудових вистав у постановці талановитого митця. «Лисичка, Котик і Півник», «Троє поросят», «Кицькин дім», «Таємниця рудого Жевжика», «Лускунчик», «Івасик-Телесик» та інші, - посіли гідне місце в репертуарі театру.
А віднині, Анатолій Петрович творитиме свої шедеври на кіровоградській сцені вже в якості головного режисера. Кілька днів тому директор театру Григорій Педько офіційно представив майстра колективу.
З першого дня роботи Анатолій Поляк вже встиг взяти участь в журі конкурсу «Міс і Містер Єралаш», який проходив минулого тижня на базі театру. А зараз триває репетиційний процес нової вистави «Снігова Королева», прем’єру якої колектив готує до зимових свят.
 


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool