Кіровоград: у бюджетних установах впроваджується «Енергоплан»

Лютий 10, 2015 | Новини | Переглядів: 2354 | Коментарі: 0

Сьогодні, 10 лютого, у Кіровоградській міській раді відбулася нарада з керівниками дитячих навчальних закладів. На нараді, яка пройшла під головуванням заступника міського голови Сергія Васильченка, обговорювалося питання впровадження програми “Енергоплан” в бюджетних установах Кіровограда.

Учасникам наради презентували європейську ініціативу “Угода мерів-Схід” проект Європейскої Комісії на підтримку сталого енергетичного розвитку міст, учасником якого став і Кіровоград, відповідно до рішення Кіровоградської міської ради від 18 грудня 2013 року № 2639 «Про приєднання до Європейської ініціативи «Угода мерів».
Перед керівниками закладів освіти були розкриті основні завдання, які ставить перед містом Концепція запровадження енергетичного менеджменту у місті Кіровограді, затверджена рішенням сесії Кіровоградської міської ради від 16 грудня 2014 року № 3752.
І, нарешті, учасники наради ознайомилися з програмою «Енергоплан» та отримали конкретні рекомендації по роботі з нею. Відтепер відповідальні особи в дитячих навчальних закладах будуть, починаючи з 16 лютого, здійснювати моніторинг, проводити збір та внесення даних (показів лічильників) до спеціалізованої програми «Енергоплан», що дозволить у подальшому приймати рішення щодо впровадження тих, чи інших заходів енергозбереження по кожному об’єкту.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool