Кіровоград: триває підготовка підвальних приміщень в якості об’єктів укриття

Лютий 12, 2015 | Новини | Переглядів: 986 | Коментарі: 0

Спеціалісти житлово-експлуатаційних організацій Кіровограда продовжують роботи з підготовки підвальних приміщень житлових будинків для можливості тимчасового укриття в них населення у разі винекнення надзвичайних ситуацій.

Відповідно до доручення, отриманого від секретаря міської ради Івана Марковського, у всіх підвальних приміщеннях тривають роботи з відновлення електропостачання, ремонту дверей та східців. Робітники житлово-експлуатаційних організацій також білують стіни та прибирають і вивозять сміття. Так, робітники КП "ЖЕО № 3" КМР" привели до ладу підвальні приміщення житлових будинків по вул. Жовтневої революції, 64 та просп. Правди, 11/31. Силами підприємства підвали звільнено від будівельного сміття, прибрано та вапном побіловано стіни. Нагадаємо, що 26 січня 2015 року уряд України увів режим надзвичайної ситуації у Донецькій та Луганській областях і режим підвищеної готовності до надзвичайних ситуацій по всій країні. 28 січня режим підвищеної готовності введено у Кіровограді. Це зроблено з метою повної координації всії органів влади для забезпечення безпеки громадян та цивільного захисту населення. У найскладніший для країни час головне управління ЖКГ звертається до мешканців міста з проханням не стояти осторонь у вирішенні таких принципово важливих для організації безпеки справ, надавати посильну допомогу та безпосередньо долучатися до робіт з облаштування та благоустрою підвальних приміщень як місць тимчасових найпростіших укриттів для населення.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool