Кіровоград: стоїть питання про заміну мікроавтобусів «Дельфін» на «Богдани»

Жовтень 14, 2013 | Новини | Переглядів: 1102 | Коментарі: 2

Управління розвитку транспорту та зв’язку міської ради продовжує щоденний моніторинг якості пасажирських перевезень і дотримання графіку руху громадського транспорту у Кіровограді.

З метою забезпечення гласності результатів таких перевірок перший заступник міського голови Володимир Каніщев доручив начальнику управління залучити до моніторингу представників засобів масової інформації, громадських організацій та депутатів усіх рівнів.
Транспортна реформа у Кіровограді проводиться гнучко, в черговий раз наголосив Володимир Каніщев, всі пропозиції, що надходять від громадськості ретельно аналізуються. Досвід показав, що заміна маломістких транспортних засобів на більш місткі дозволить ефективніше організувати пасажирські перевезення, розвантажити кіровоградські дороги. Сьогодні стоїть питання про заміну мікроавтобусів типу “Дельфін”, що перевозять 18 пасажирів, на середньомісткі “Богдани”, які здатні перевозити по 30 пасажирів і будуть працювати у режимі маршрутного таксі.

Джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool