Кіровоград: спостережна комісія побувала у виправній колонії

Вересень 10, 2014 | Новини | Переглядів: 955 | Коментарі: 0

Заступник міського голови Вадим Дрига провів виїзне засідання спостережної комісії в Кіровоградській виправній колонії ДПтСУ в Кіровоградській області (№6).

Члени комісії вивчили матеріально-побутовий стан та медико-санітарне забезпечення засуджених осіб, умови їхньої праці та навчання, стан організації соціально-виховної роботи. Зокрема, здійснено огляд їдальні установи, відділень соціально-психологічної служби №1, 2, 4, Української Православної Церкви, розташованої на території установи, тощо. Під час огляду члени комісії звернули увагу на санітарно-побутові умови тримання засуджених, а також вивчили стан підготовки до осінньо-зимового періоду, умови відбуття покарання засуджених в установі та стан працезайнятості, ознайомилися з вимогами щодо перепускного режиму для осіб, які відвідують установу.
На розгляд комісії для погодження подань були надані матеріали відносно 6 осіб щодо умовно-дострокового звільнення та 2 осіб щодо заміни невідбутої частини строку покарання більш м'яким у виді обмеження волі.
Під час розгляду подань за участі засуджених вивчалися питання щодо наявності житла, можливості працевлаштування після звільнення, наявності паспорта громадянина України, сімейного стану, мотиві та відношення до скоєного злочину тощо.
Рішенням комісії погоджено подання відносно 6 осіб щодо умовно-дострокового звільнення та 2 осіб щодо заміни невідбутої частини строку покарання більш м'яким у виді обмеження волі.
Спостережною комісією проведено прийом засуджених з особистих питань.
Під час засідання комісії членом спостережної комісії, голова правління ГО “Територія успіху” Інга Дуднік надала пропозиції щодо поновлення за рахунок громадської організації, яку вона очолює, книжкового фонду бібліотеки для засуджених. Комісією рекомендовано адміністрації установи спільно з ГО “Територія успіху” в робочому порядку вирішити зазначене питання.

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool