Кіровоград: сьогодні День усиновлення

Вересень 30, 2013 | Новини | Переглядів: 1043 | Коментарі: 0

Шановні кіровоградці!
Кожного року, 30 вересня, ми відзначаємо День усиновлення.

Слухаючи історії про усиновлення дітей та спостерігаючи за їхнім життям розуміємо, що батьки-усиновлювачі здійснюють життєвий подвиг. Усиновити дитину-сироту — означає проявити милосердя. Адже надійна сім’я робить дитину здоровою і щасливою, сильною та впевненою, здатною обрати свій шлях у житті. Усиновлення заслуговує на повагу та пошану оточуючих. Щиро вітаємо з Днем усиновлення всіх, хто причетний до цього свята - усиновлювачів, прийомних батьків, батьків-вихователів, опікунів, працівників служб у справах дітей, центрів соціальної служби для сім'ї, дітей та молоді, працівників дитячих будинків. Нехай у Ваших домівках завжди панують спокій і затишок, нехай Ваше життя буде безхмарним та заможним, а найяскравіші зірки падають Вам у долоні та допомагають здійсненню всіх найзаповітніших мрій та сподівань!

Міський голова Олександр Саінсус    Секретар міської ради Ігор Волков
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool