Кіровоград: сьогодні День усиновлення

Вересень 30, 2013 | Новини | Переглядів: 1062 | Коментарі: 0

Шановні кіровоградці!
Кожного року, 30 вересня, ми відзначаємо День усиновлення.

Слухаючи історії про усиновлення дітей та спостерігаючи за їхнім життям розуміємо, що батьки-усиновлювачі здійснюють життєвий подвиг. Усиновити дитину-сироту — означає проявити милосердя. Адже надійна сім’я робить дитину здоровою і щасливою, сильною та впевненою, здатною обрати свій шлях у житті. Усиновлення заслуговує на повагу та пошану оточуючих. Щиро вітаємо з Днем усиновлення всіх, хто причетний до цього свята - усиновлювачів, прийомних батьків, батьків-вихователів, опікунів, працівників служб у справах дітей, центрів соціальної служби для сім'ї, дітей та молоді, працівників дитячих будинків. Нехай у Ваших домівках завжди панують спокій і затишок, нехай Ваше життя буде безхмарним та заможним, а найяскравіші зірки падають Вам у долоні та допомагають здійсненню всіх найзаповітніших мрій та сподівань!

Міський голова Олександр Саінсус    Секретар міської ради Ігор Волков
 


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool