Кіровоград: «Ситий голодному не товариш»

Серпень 25, 2014 | Новини | Переглядів: 1195 | Коментарі: 0

Відкритий лист в редакцію. Звертаюся до Вас із проханням надрукувати "Подяку" Управлінню МВС України в Кіровоградській області

Чим зайняті Люди при погонах? Якщо до вас залізли в хату, то шукайте злодіїв самі! Кому це потрібно! Тільки Вам! це потрібно! Краще просто посидіти , чи то поговорити, чи то кави випити, зарплатня все одно буде в кінці місяця!
А крадіжки в Кіровогрдаській області Новогородківського району не шукають! В селі 300 осіб і не можуть знайти! Виникає питання , а що можете? Так можливо нам не потрібна міліція! Я ,Качан Олеся Володимирівна , проживаю у місті Кіровограді. Маю бабусю Кобець Марію Данилівну 1914 р народження, яка проживає в с Верблюжка Кіровоградської області, Новогородківського району. Її помешкання було обкрадене в квітні. Ми звернулися до участкового Ковтун С.Б. із заявою (додаток 1 ) , потім до слідчого Ткаченко Ю.Ю.
Через тиждень помешкання обікрали знову.
Після тривалої, важкої бездіяльності Пана Ковтуна С.Б та Ткаченко Ю.Ю!
В липні ще раз! В серпні вже розламали коридор!
Ніхто нічого не робив , на наші дзвінки відповів коротко! «Я вже дав команду». « Я все, що міг зробив»! Як що Це Все, то, що тоді «нічого не робити?»
А ми про чесність, порядність? Бабусі 90 років, вона ветеран ВВВ, учасник тилу! І що? Кожен повинен починати з себе! Пане Юрію! Ось так Ви вдячні за свою свободу ветеранам ВВВ! Яких залишилося не так багато!
Пане, Брєєв Ігор Вікторович, хочеться звернутися до Вас, як до начальник Новгородківського РВ УМВС України в Кіровоградській області та підполковника міліції так як Ващі підлеглі невзмозі знайти та покарати винних, зробіть це ВИ! ! Із проханням знайти та покарати злочинців! Це не так складно, це ж ваша робота! ! І ми мешканці пишатимемося Справжнім Чоловіком з Великої літери ! І справжнім громадянином держави ,який турбується не за власні потреби , а за людей!
Чужі сльози на камінь не падають !!!

Заздалегідь вдячна! Сподіваюся на Вашу допомогу, та розуміння !

З повагою Качан Олеся Володимирівна.

Додатки


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool