Кіровоград: шановні учасники дорожнього руху!

Жовтень 10, 2013 | Новини | Переглядів: 893 | Коментарі: 0

Основною причиною ДТП є свідоме ігнорування Правил дорожнього руху громадянами, які наражають на небезпеку насамперед оточуючих. В багатьох випадках страждають саме пішоходи, деякі з власної вини, інші через водіїв, які неуважно керують транспортним засобом.

З настанням осінньо-зимового періоду зростає кількість дорожньо-транспортних пригод за участю пішоходів. Одна з головних причин цього – водії не можуть вчасно помітити людину на дорозі. Саме для того, щоб водії могли вчасно помітити пішоходів на дорозі, Державтоінспекція Кіровоградщини рекомендує таким учасникам дорожнього руху мати на одязі світлоповертаючі елементи. Це зменшить ризик потрапити в небезпеку на дорозі. Особливо важливо забезпечити таким одягом дітей. Державтоінспекція Кіровоградщини закликає водіїв не порушувати правил дорожнього руху, дотримуватись дистанції руху та швидкісного режиму, особливо при проїзді пішохідних переходів і місць можливої появи людей. Заздалегідь знижуйте швидкість, не об`їжджайте транспорт, який зупинився перед «зеброю», зупиніться і пропустіть пішоходів, які переходять дорогу.

УДАІ УМВС України в Кіровоградській області , фото Ігоря Філіпенка.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool