Кіровоград: Сергій Васильченко вітає працівників торгівлі

Липень 26, 2015 | Новини | Переглядів: 1351 | Коментарі: 0

Про це заступник міського голови Кіровограда Сергій Васильченко написав на своїй сторінці у фейсбуці

Саме сьогодні, в останню неділю липня, відзначають своє професійне свято люди, без діяльності яких життя просто неможливе. Торгівля завжди була, розвивається в складних сучасних умовах і є одним з рушійних механізмів, що дозволять Україні впоратися з роботою в умовах військової агресії та увійти в належне коло Європейських, демократичних, країн.

Своєю нелегкою, повсякденною, роботою працівники торгівлі сприяють економічному зміцненню нашої держави, своєчасній сплаті податків, створюють такі необхідні зараз робочі місця. Багато хто бере активну участь в діяльності волонтерських організацій, безпосередньо взяв участь в найпочеснішій службі по захисту України від зовнішнього ворога – низький Вам за це уклін і пошана!

В цей прекрасний сонячний день бажаю всім працівникам торгівлі щоб ваша справа процвітала і розвивалася. Нехай в процесі роботи зустрічаються тільки позитивно налаштовані покупці, яким Ви завжди зможете надати якісну послугу за прийнятною ціною. Щастя і здоров’я Вам та Вашим родинам. Миру нашій Україні!


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool