Кіровоград: секретар міської ради поїхав у столицю

Червень 25, 2014 | Новини | Переглядів: 1105 | Коментарі: 0

Секретар Кіровоградської міської ради Іван Марковський бере участь у “Дні діалогу”, що проводиться в рамках проекту «Ініціатива захисту прав та представлення інтересів місцевого самоврядування в Україні», який реалізується Асоціацією міст України за фінансової підтримки Агентства США з міжнародного розвитку.

У заході планують взяти участь близько 300 міських, селищних, сільських голів з усіх областей України. Очікується участь вищого керівництва держави, представників міністерств та інших органів державної влади.
Мета заходу: діалог та вироблення спільної позиції між органами державної влади та органами місцевого самоврядування щодо питань розвитку і реформування місцевого самоврядування та вирішення проблем життєдіяльності територіальних громад у сферах:
реформування місцевого самоврядування і житлово-комунального господарства;
бюджетного забезпечення реалізації повноважень органів місцевого самоврядування;
надання адміністративних послуг.

джерело


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool