Кіровоград: СБУ звертається до мешканців області

Червень 13, 2014 | Новини | Переглядів: 1580 | Коментарі: 0

До уваги жителів міста та області!

На сьогодні робота Управління СБ України в Кіровоградській області здійснюється у посиленому режимі. Повсякчас у місті та області відпрацьовується комплекс заходів у межах роботи регіональної координаційної групи Антитерористичного центру при Управлінні СБ України в Кіровоградській області.
Нагадуємо, що державні органи, органи місцевого самоврядування, об'єднання громадян, організації, їх посадові особи зобов'язані сприяти органам, які здійснюють боротьбу з тероризмом, повідомляти дані, що стали їм відомі, щодо терористичної діяльності або будь-яких інших обставин, інформація про які може сприяти запобіганню, виявленню і припиненню терористичної діяльності, а також мінімізації її наслідків. Якщо Вам стала відомою така інформація, просимо телефонувати на цілодобовий номер УСБУ в Кіровоградській області (0522) 36-13-06.

Прес-сектор УСБУ в Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool