Кіровоград: рятувальники перевірили безпеку у художній та музичній школах

Грудень 22, 2015 | Новини | Переглядів: 1026 | Коментарі: 0

Всі з нетерпінням очікують Новорічних та Різдвяних свят і прагнуть відзначити якомога веселіше.

Проте використання новорічної атрибутики – хлопавок, бенгальських вогнів, феєрверків, свічок, гірлянд, словом, усього того, що допомагає створювати святковий настрій, сворює також і чимало можливостей для виникнення надзвичайних подій та травмувань. Щоб лихо не порушило радісного перебігу свят, рятувальники ДСНС вживають усіх можливих заходів, зокрема роз’яснюють громадянам правила безпеки, вказують на можливі наслідки їх порушення чи нехтування ними, перевіряють приміщення, де невдовзі відбудуться святкові заходи для дітей.

Так, в області тривають перевірки дотримання вимог пожежної безпеки у приміщеннях дитячих навчальних та інших громадських закладів, де будуть проходити новорічні ранки. Зокрема, 22 грудня працівники Управління ДСНС в області побували у художній та музичній школах Кіровограда. Державний інспектор з пожежної та техногеної безпеки у місті Кіровограді поспілкувався з відповідальними за пожежну безпеку у закладах, перевірив наявність первинних засобів пожежогасіння, оглянув приміщення, у яких святкуватимуть Новий рік, особливо наявність і стан евакуаційних виходів, надав практичні рекомендації щодо організації святкових заходів з дотриманням вимог протипожежних правил.

Такі профілактичні заходи покликані попередити виникнення надзвичайної ситуації під час святкувань, що особливо важливо, коли мова йде про дітей. Крім того, працівники Служби порятунку під час перевірок наголошують викладачам та керівникам освітніх установ на необхідності проведення профілактечних бесід щодо необхідності дотримання правил безпеки з вихованцями під час святкових ранків.

Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool