Кіровоград: рух транспорту буде тимчасово перекритий

Травень 27, 2014 | Новини | Переглядів: 1952 | Коментарі: 0

У Кіровограді буде тимчасово перекритий рух автотранспорту по вул. Медведєва на відрізку від вул. Орджонікідзе до пров. Челюскінців з 12.00 до 13.00  28 травня 2014 року.

Таке рішення прийняв виконавчий комітет Кіровоградської міської ради у зв’язку з відкриттям цього дня у виставкому центрі “ЕкспоЦентр” виставки «Будівництво і ремонт. Реклама і дизайн», організованої Кіровоградською регіональною торгово – промисловою палатою та Кіровоградською організацією Спілки рекламістів України.
Відповідно до прийнятого рішення, рух приватного автотранспорту на час проведення виставки буде спрямований прилеглими вулицями, а рух громадського транспорту, зокрема маршрутів № 21, 103, 104, 108, 111, 115, проходитиме по вулицях Орджонікідзе, Дзержинського, Калініна (у зворотньому напрямку – вул. Декабристів, Тимірязєва, пров. Театральному, вул. Дзержинського, Орджонікідзе), маршрутів № 111-а, 111-б – по просп. Винниченка, вул. Жовтневої революції, пров. Училищному (в обох напрямках).

Джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool