Кіровоград: розваги для дітей на вихідні

Січень 31, 2015 | Новини | Переглядів: 1311 | Коментарі: 0

Кіровоградський академічний обласний театр ляльок запрошує мешканців та гостей міста відвідати вистави театру для дітей:

 

31 січня - «Троє поросят і сірий Вовк» С.Міхалков (4+)

Повчальна казка про кумедних братів-поросят. Добре живеться їм на лісовій галявинці. Яскраве літнє сонечко лагідно пригріває, і навіть сірий Вовк не займає, вичікуючи, доки малеча підросте. Та незабаром настають холоди, і найрозумніший з братів не отримавши підтримки, сам будує собі справжній цегляний будиночок.
Завдяки подальшим подіям, які розгортаються у виставі, глядачі розуміють цінність взаємодопомоги і відповідального ставлення до кожної справи.

- Розважальна програма до Дня іменинника

1 лютого - «Таємниця рудого Жевжика» В.Нестайко (5+)
Мале руде бісеня на ім’я Жевжик втекло з пекла, не витримавши знущань свого опікуна Люциперія, і потрапило в сім’ю до самотніх Діда й Баби. За любов і доброту Люциперій збирається покарати стареньких.
Але Жевжик, пізнавши справжні людські почуття, віддає свою чарівну силу заради порятунку людей, які стали рідними.

Початок вистав – о 12.00 годині
Після вистав для дітей на стаціонарі проводяться ігрові програми
з врученням солодощів і дарунків.

Довідки за тел. (0522) 24-28-94, 24-37-76
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool