Кіровоград: резонансні злочини по місту та області на 1 серпня 2013 року

Серпень 01, 2013 | Новини | Переглядів: 826 | Коментарі: 0

Упродовж доби до органів внутрішніх справ Кіровоградщини надійшло 332 заяви і повідомлення громадян, з них 65 з ознаками кримінальних правопорушень.

В одному із магазинів обласного центру спрацювала сигналізація. На місце події прибули працівники відділу Державної служби охорони при УМВС в області, де виявили 16-річну жительку міста Знам’янки, яка, за попередніми даними, з вітрини торгівельного закладу викрала туш для вій вартістю 120 гривень. Правоохоронці з’ясовують усі обставини події.

Працівники Маловисківського райвідділу міліції під час огляду домоволодіння за згодою господаря виявили на присадибній ділянці раніше судимого 36-річного жителя одного з сіл району 5 рослин коноплі. А у будинку 25-річного раніше судимого жителя міста Світловодська правоохоронці виявили висушені рослини коноплі вагою близько 20 грамів, які вилучено та направлено на дослідження. Інформацію про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

У місті Кіровограді під час проведення санкціонованого обшуку у будинку 56-річного місцевого жителя працівники міліції виявили 50 набоїв калібру 5,6 мм, які, за висновком експертів, є спортивно-мисливськими та призначені для стрільби з відповідної зброї. Боєприпаси вилучено, оскільки чоловік зберігав їх без передбаченого законом дозволу. Правоохоронці з’ясовують усі обставини події.

 

 

 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool