Кіровоград: рейд у районі Лісопаркової

Липень 23, 2015 | Новини | Переглядів: 1841 | Коментарі: 0

Влітку питання збереження лісів від вогню перебуває на постійному контролі рятувальників області. Працівники Управління ДСНС в області 23 липня виїхали до лісового масиву району Лісопаркової у Кіровограді.

Разом з представниками місцевого пожежно-рятувального підрозділу та співробітниками правоохоронних органів провели обхід територій, в яких найчастіше збираються бажаючі відпочити на свіжому повітрі.
Усі знають, що збереження лісових масивів від пожеж – громадський обов’язок кожного. Тож, громадяни повинні свідомо ставитися до пожежної безпеки, адже саме з вини людей найчастіше виникають загоряння: розпалене і забуте після відпочинку багаття, кинутий недопалок чи сірник - достатньо однієї іскри, щоб безжальний вогонь поглинув сотні квадратних метрів лісових насаджень.
Обійшовши територію, учасники рейду переконалися, що відпочиваючих збирається тут чимало. Тому спілкуючись з відпочивальниками працівники Служби «101» нагадали правила поводження з вогнем, порадили обирати для відпочинку спеціально відведені місця, наголосили на забороні палити багаття у хвойному лісі. Також громадяни отримали застережні листівки, пам’ятки щодо безпечного поводження у лісі, та поділились своїм досвідом як безпечно відпочивати і висловили надію на те, що кіровоградці будуть суворіше дотримуватись правил пожежної безпеки, відпочиваючи на природі.
Пожежонебезпечний період триває, тож працівники Управління ДСНС в області й надалі проводитимуть попереджувальні рейди у лісових масивах Кіровоградщини для того, щоб «зелені легені» регіону якомога менше страждали від недбалого поводження з вогнем.

Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool