Кіровоград: продовжуються «Мистецькі вихідні»

Серпень 01, 2013 | Новини | Переглядів: 833 | Коментарі: 0

Цими вихідними, 3 та 4 серпня, на кіровоградців та гостей міста чекають нові цікаві заходи, які будуть відбуватись у рамках проекту «Мистецькі вихідні».

В програмі заплановано заходи на всі смаки. Кожен, від малечі до людей старшого покоління, зможе знайти щось цікаве для себе.
3 серпня:
 18.00 - виставка робіт фотохудожників (площа біля Кіровоградського академічного українського музично-драматичного театру ім. М. Л. Кропивницького)
 18.00 - Флешмоб з балетом «Форсайт» (площа ім. Кірова)
 18.00 – 20.00 - виступ міського професійного духового оркестру (відкрита сцена парку Ковалівського)
4 серпня:
 18.00 - Виступ зразкового аматорського колективу – студії хореографічного мистецтва «Аеліта», музично-танцювальна програма «Робінзонада» (відкрита сцена парку Ковалівського)
 19.00 - Конкурсна програма від Центру естетичного виховання «Натхнення» (вул. Дворцова, біля Кібернетико-технічного коледжу)
Запрошуємо всіх на «Мистецькі вихідні». Обіцяємо всім гарний настрій та багато незабутніх вражень.
 


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool