Кіровоград: продовжується моніторинг пасажирських перевезень

Вересень 26, 2013 | Новини | Переглядів: 1293 | Коментарі: 1

26 вересня 2013 року о 7.30 та 8.00 перший заступник Кіровоградського міського голови Володимир Каніщев та начальник управління розвитку транспорту та зв'язку Кіровоградської міської ради Віктор Зубченко разом з представниками місцевих засобів масової інформації особисто перевірили роботу автобусів великої та середньої місткості, здійснивши контрольні поїздки в автобусах № 150 та № 101 від вулиці Попова до центру.

Управління розвитку транспорту та зв'язку Кіровоградської міської ради продовжує щоденне обстеження та фотофіксацію найбільших пасажироутворюючих зупинок за схемою руху автобусних маршрутів № 100, 101 та 150.
За результатами обстеження адаптовано графіки руху вищезазначених автобусів по вул. Полтавській (напрямок до центру) для забезпечення найшвидшого підвозу пасажирів, які о 7.30 прибувають приміським поїздом.

 за матеріалами
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool