Кіровоград приймав чемпіонат України з легкої атлетики

Квітень 30, 2015 | Новини | Переглядів: 1008 | Коментарі: 0

Впродовж двох днів, 28-29 квітня, у Кіровограді на стадіоні «Зірка» проходив командний чемпіонат України з легкої атлетики серед спортсменів дитячо-юнацьких спортивних шкіл та спеціалізованих дитячо-юнацьких шкіл олімпійського резерву 1998 року народження і молодших.

У змаганнях взяли участь 687 атлетів із 24 регіонів України. За команду Кіровоградської області виступали 48 спортсменів, у т.ч. 7 учнів комунального закладу «Комплексна дитячо-юнацька спортивна школа № 2 відділу фізичної культури та спорту Кіровоградської міської ради».
За підсумками турніру двоє кіровоградських атлетів завоювали золоті нагороди - це Денис Піменов у забігу на 400 м та Ігор Кушніков у стрибках у висоту. Найкращий результат серед спортсменів КДЮСШ № 2 продемонструвала Дарья Павлюк, яка стала шостою в стрибках у довжину.
В загальнокомандному заліку команда СДЮСШОР № 2 м. Кіровограда посіла п’яте місце серед дитячо-юнацьких спортивних шкіл України, а збірна команда Кіровоградської області стала дев’ятою.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool