Кіровоград: привітали ветеранів з нагоди Дня Перемоги

Травень 08, 2015 | Новини | Переглядів: 1008 | Коментарі: 0

Рятувальники Кіровоградщини шанують подвиг наших визволителів у роки Другої світової війни, тож щорічно з нагоди Дня Перемоги відвідують ветеранів та висловлюють щиру вдячність за героїчні вчинки, мужність та патріотизм.

8 травня працівники пожежно-рятувальної служби області відвідали Івана Михайловича Горячова. Іван Михайлович отримав бойове поранення на фронті, а після завершення війни присвятив своє життя пожежній охороні. І сьогодні він радо зустрічає гостей та розповідає про війну, яка застала його ще підлітком. З нагоди свята привітали і Наталю Аполлонівну Переверзєву з Кіровограда та Марію Іванівну Бензенко з Олександрії. Під час відвідування ветеранам вручили грошову премію та подяки з нагоди свята.

Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool