Кіровоград: ПриватБанк подвоїв мережу терміналів самообслуговування

Жовтень 04, 2013 | Новини | Переглядів: 970 | Коментарі: 0

Майже вдвічі збільшилась кількість терміналів самообслуговування на Кіровоградщині з початку нинішнього року - зі 100 до 207 штук.

Але це не межа. До кінця року Кіровоградське регіональне управління ПриватБанку планує збільшити кількість терміналів до 300 штук, і це не тільки в обласному, але й у кожному районному центрі.

З початку року Приватбанк збільшив свою мережу терміналів самообслуговування вдвічі - з 4,5 до 9 тисяч штук. Як повідомили в банку, до кінця року в Україні буде встановлено ще понад 3,5 тисячі електронних банків. Нові термінали з'являться як в обласних центрах, так і в невеликих містах і районних центрах України.

«Наші термінали дозволяють отримати навіть більше послуг, ніж у відділенні банку, при цьому працюють без черг і перерв на обід, - розповідає керівник Направлення банкоматної та термінальної мережі Кіровоградського РУ ПриватБанку Наталія Коваленко. - Додаткові переваги терміналів: можливість проведення платежів не лише готівкою з отриманням здачі, а ще й з платіжної карти будь-якого банку; швидкість проведення операцій; дуже доступні тарифи на послуги, багато з яких є безкоштовні».

Сьогодні в терміналах ПриватБанку доступні найпопулярніші банківські послуги: поповнення мобільного телефону і платіжної карти, депозитного вкладу та кредиту; оплата комунальних та інших рахунків; відправлення та одержання грошових переказів; купівля валюти. Також через термінали можна вільно купити квитки на поїзд, автобус, футбольний матч і т. д.

У Кіровоградській області працює 170 банкоматів, 207 терміналів самообслуговування, 74 відділення, 49 з яких працюють і в суботу для зручності своїх клієнтів, 4 зони цілодобового обслуговування клієнтів (24/7).


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool