Кіровоград: правоохоронці затримали серійного крадія

Вересень 17, 2014 | Новини | Переглядів: 819 | Коментарі: 0

Від дій серійного крадія потерпіли більше десятка жителів обласного центру. Загалом 31-річний зловмисник поцупив побутової техніки на суму більше ніж 50 тисяч гривень.

Раніше судимий за аналогічні кримінальні правопорушення чоловік на шлях виправлення так і не став. Молодик продовжив «заробляти кошти» крадіжками.
Для здійснення своїх злочинних намірів підозрюваний обирав найрізноманітніші способи. Зокрема, зловмисник проникав до чужого житла через відчинені балкони, шляхом віджиму пластикового вікна та користуючись тим, що господарі мали необачність залишити ключі від домівки у доступному місці. Потрапляючи до помешкання, злодій викрадав побутову техніку, переважно плазмові телевізори. Крадене здавав до ломбарду, а отримані кошти витрачав на власні потреби.
Завдяки злагодженій та професійній роботі, правоохоронцям вдалося затримали «домушника».
- За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 КК України «Крадіжка» - повідомив начальник Кіровоградського МВ УМВС в області Юрій Ткаченко. - Підозрюваному загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.
За матеріалами Кіровоградського МВ УМВС в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool