Кіровоград: правоохоронці викрили любителя «полунички»

Грудень 19, 2012 | Новини | Переглядів: 1160 | Коментарі: 0

Працівники сектору боротьби з кіберзлочинністю УМВС України в Кіровоградській області у результаті проведення оперативно-профілактичних заходів під умовною назвою «Павутина» викрили незаконну діяльність кіровоградця, який розміщував в мережі Інтернет файли порнографічного змісту.

За словами начальника СБК УМВС в області Олександра Ляпуна, під час моніторингу веб-ресурсів правоохоронці виявили на сторінці однієї із соціальних мереж більше сотні відеороликів порнографічного характеру, які любитель «полунички» розповсюджував у Всесвітній мережі.
Кілька з цих файлів містили ознаки дитячої порнографії, а безперешкодний доступ до сторінки мали всі користувачі Інтернету, зрозуміло, що у їх числі й неповнолітні.
У ході проведення подальших дій працівники міліції встановили особу чоловіка, що є автором даного облікового запису. Ним виявився 26-річний житель обласного центру.
За цим фактом Слідчим управлінням УМВС України в Кіровоградській області відкрито кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 301 «Ввезення, виготовлення, збут і розповсюдження порнографічних предметів» Кримінального кодексу України. Проводиться досудове розслідування.
Санкцією статті передбачено покарання у вигляді накладення штрафу, обмеження волі строком до п’яти років, або позбавлення волі на той самий строк з конфіскацією порнографічної відеопродукції, засобів її виготовлення і демонстрування.


СЗГ УМВС України в Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool