Кіровоград: правління обласної Спілки журналістів висловлює співчуття

Лютий 02, 2015 | Новини | Переглядів: 1433 | Коментарі: 0

На 93 році пішов із життя член Національної спілки журналістів України, ветеран війни і праці Роман Дайдакулов.

На Кіровоградщині Романа Миколайовича Дайдакулова знали впродовж багатьох десятків років, як надзвичайно працьовитого й активного журналіста, керівника прес-групи обласної ради організації ветеранів.
Захищати Батьківщину Роман Дайдакулов пішов на фронт 1941 року з першого курсу інституту. Брав участь в боях за звільнення Кавказу, Донецького басейну, Кубані. Учасник Корсунь¬-Шевченківської битви, Яссько-¬Кишинівської операція.
Кавалер орденів Червоної Зірки, Вітчизняної війни, «За мужність», нагороджений медалями «За відвагу», «За бойові заслуги», «За оборону Кавказу», «За взяття Будапешта». Отримав поранення і контузію.
У післявоєнний час Роман Миколайович Дайдакулов працював учителем і директором школи, друкувався в десятках обласних і загальноукраїнських газет, виступав на радіо. І сам був героєм багатьох публікацій.
Він був дійсним членом географічного Товариства СРСР. Нагороджений Р.М.Дайдакулов й «Золотою медаллю української журналістики», а також багатьма відзнаками Національної спілки журналістів України.
Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким померлого.
Пам’ять про мудрого наставника, героїчного воїна, справедливого й чесного журналіста завжди житиме в наших серцях.
Правління обласної Спілки журналістів.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool