Кіровоград: працівники відомчої медицини приймали вітання

Червень 16, 2014 | Новини | Переглядів: 1228 | Коментарі: 0

Напередодні професійного свята співробітники сектору медичного забезпечення УМВС України в Кіровоградській області отримали подяки, грамоти та подарунки.


До привітань долучився начальник Управління полковник міліції Анатолій Вітюк.
– Допомагати людям - благородна і важлива місія. Ми довіряємо вам найцінніше – своє здоров’я та життя, покладаючись на вашу відданість справі, професійний досвід, глибокі знання. Дякую усім вам за невтомну працю і відкриті серця та бажаю того, що ви самі даруєте іншим – міцного здоров’я, - зазначив Анатолій Іванович.
З нагоди свята головний міліціонер області вручив працівникам відомчого медичного закладу подяки.
Звернувся до присутніх зі словами вітань і голова обласної профспілкової організації атестованих працівників УМВС Валерій Шевчук. У подарунок від Профспілки начальник сектору медичного забезпечення УМВС в області Олександр Нестройний отримав для свого підрозділу комп’ютерну техніку.
Голова обкому профспілок державних установ в області Віктор Федотов теж приєднався до поздоровлень та вручив окремим працівникам грамоти і грошові премії.

Наприкінці урочистостей медики приймали музичні вітання з професійним святом від учасників першого в Україні профспілкового вокально-інструментального ансамблю «Офіцери».

СЗГ УМВС України в Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool