Кіровоград: пожежа по вулиці Героїв Сталінграда

Січень 21, 2015 | Новини | Переглядів: 1024 | Коментарі: 0

У Кіровограді виникла пожежа у одній з багатоповерхівок по вулиці Героїв Сталінграда. Внаслідок необережного поводження з вогнем 31-річного сина господаря квартири зайнялись речі у одній з кімнат на площі 3 м². Про надзвичайну подію до Служби порятунку повідомила сусідка з нижнього поверху.

Дівчина розповіла, що коли їх квартира почала наповнюватись їдким димом, вони подумали, що пожежа сталась у них. Згодом з’ясувалось, що дим проникає до помешкання через вентиляційні отвори у ванній та кухні. Викликали рятувальників. За вказаною адресою негайно виїхали чотири відділення пожежно-рятувальної служби міста. На щастя, минулося без жертв, винуватець пожежі залишив квартиру. Проте квартира тепер на деякий час буде непридатною для проживання у ній через товстий шар кіптяви та їдкий запах розплавлених побутових приладів і речей. Певний час через їдкий дим до власної оселі не могли зайти і власники сусідніх квартир.
Так, проявивши безтурботність у ставленні до пожежної безпеки, молодий чоловік завдав шкоди не лише власному здоров’ю і майну, а й наражав на небезпеку тих, хто волею долі виявився поряд з ним.

Шановні громадяни! Будьте обережними та дотримуйтесь правил пожежної безпеки, адже вогонь не пробачає халатності й безжально знищує усе, що трапляється на його шляху. Бережіть своє життя й майно!

Прес-служба У ДСНС в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool