Кіровоград: повідомлення про «захоплення» шкіл

Лютий 02, 2015 | Новини | Переглядів: 1304 | Коментарі: 0

Анонімні повідомлення про те, що територіями двох кіровоградських шкіл ходять підозрілі люди з предметами, схожими на зброю й стріляють надійшло до міського відділу міліції з різницею в часі близько години.

На місце події негайно виїхали слідчо-оперативна група, експерти-вибухотехніки та представники інших служб. З адміністративних приміщень евакуювали усіх учнів та вчителів. Під час ретельного огляду будівель та прилеглої до них території підозрілих осіб чи предметів правоохоронці не виявили.
- Вжитим комплексом першочергових заходів, менш ніж за добу, працівники міліції встановили, що анонімні дзвінки надійшли від 7-річного та 8-річного кіровоградців. Телефонували малолітні з мобільного одного з хлопців, - розповів т.в.о. начальника Кіровоградського МВ УМВС в області Володимир Гавриленко.
Як згодом з’ясувалося, основними мотивами, які спонукали малолітніх до вчинення правопорушення, стало бажання розважитися та пожартувати.
За словами класного керівника школярів, напередодні пригоди, на уроці безпеки життєдіяльності діти вивчали номери екстрених служб допомоги у разі потреби.
З неповнолітніми та їх батьками проведено бесіду профілактичного характеру та стосовно дорослих складено адміністративні протоколи за ч. 1 ст. 184 КУпАП «Невиконання батьками обов’язків щодо виховання дітей».
Санкція статті передбачає попередження або накладення штрафу від одного до трьох неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

За матеріалами Кіровоградського МВ УМВС України в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool