Кіровоград: посадовим особам оголошено про підозру в отриманні неправомірної вигоди

Вересень 11, 2014 | Новини | Переглядів: 1161 | Коментарі: 0

Працівниками управління Державної служби боротьби з економічною злочинністю УМВС України в Кіровоградській області задокументовано незаконну діяльність групи посадовців.

Надані підприємцям «послуги» з видачі дозвільних документів зловмисники оцінили у 125 тисяч гривень.
У ході досудового розслідування з’ясувалося, що й раніше підозрювані одержували грошові кошти. Загальна сума отриманої неправомірної вигоди склала більше ніж 230 тисяч гривень.
– По даному факту було відкрито кримінальне провадження за частиною 4 статті 368 Кримінального кодексу України «Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою», – розповідає начальник УДСБЕЗ УМВС України в Кіровоградській області Петро Довгий. – Обвинувальний акт стосовно підозрюваних направлено до суду. За вчинене їм загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 8 до 12 років із конфіскацією майна.
СЗГ УМВС України в Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool