Кіровоград: питання оборонної та мобілізаційної роботи

Вересень 19, 2014 | Новини | Переглядів: 940 | Коментарі: 0

Про підготовку Кіровограда до зими йшлося і на позачерговому розширеному засіданні міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. На нього були запрошені керівники бюджетних установ та організацій міста, комунальних підприємств та інші.

 Ситуація, що складається останнім часом в державі у зв’язку з відомими подіями на сході країни, примушує усіх нас абсолютно по-новому подивитись на проблеми оборонної, мобілізаційної роботи, цивільного захисту населення, – наголосив голова комісії Анатолій Перевозник. – Наше завдання – забезпечити стале функціонування житлово-комунального господарства, не допустити виникнення надзвичайних ситуацій, а якщо таке станеться – належним чином організувати роботу відповідих служб.
Директор департаменту житлово-комунального господарства ОДА Ольга Довжук поінформувала присутніх про те, які заходи із підготовки до опалювального сезону вживаються на рівні держави та області, наголосила на необхідності економії енергоресурсів.
Перед присутніми також виступили керівники підприємств газо-, енерго-, водо- та теплостачання, ЖЕКів і КРЕПів, установ, на балансі яких є захисні споруди, рятувальних служб. На засіданні прозвучали пропозиції укомплектувати аварійно-ремонтні бригади необхідним технічним інструментом та одягом для роботи в несприятливих умовах і низьких температур, утворити додаткові резервні ремонтно-аварійні бригади та інші.
Виступив на засіданні і військовий комісар Кіровоградського об’єднаного міського військового комісаріату Олександр Зіньковський, який повідомив, що цьогорічних призовників долучатимуть до підсилення охорони важливих для життєздатності міста підприємств та установ – від хлібозаводів до аварійних дамб.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool