Кіровоград: Єпископ став філателістом

Лютий 18, 2015 | Новини | Переглядів: 1164 | Коментарі: 0

Ряди кіровоградських філателістів поповнилися, про це у фейсбуці повідомляє Кіровоградська Дирекція Укрпошти

До надзвичайного цікавого руху колеціонування у сфері філателії долучився Єпископ Кіровоградський і Голованівський Української Православної Церкви Київського патріархату Марк.
Владика Марк заповнив філателістичний абонемент на 2015 рік і зробив свої перші замовлення.
- Спочатку я вирішив для себе колекціонувати усе, що пов’язане з релігією, Церквою, - поділився Владика Марк. – Це великий і цікавий сегмент філателії. Але мене вразила краса і витонченість, можна сказати довершеність поштових мініатюр в Україні. Тому в абонемент я вніс абслютно всі об’єкти колекціонування, які видаватиме пошта України.
Першою привітала поважного колекціонера начальник Кіровоградської дирекції УДППЗ “Укрпошта” Людмила Салоїд. Вона побажала Владиці Марку успіхів на новому для нього поприщі і висловила переконання, що Кіровоградська організація філателістів відтепер отримає новий поштовх у своєму розвитку.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool