Кіровоград: підвальні приміщення готують на виподок війни

Лютий 02, 2015 | Новини | Переглядів: 1043 | Коментарі: 0

Усі підвальні приміщення у Кіровограді, які можуть використовуватися в якості сховища для людей, мають бути проінвентаризовані та приведені до ладу.

Таке доручення дав кіровоградським комунальникам секретар міської ради Іван Марковський сьогодні, 2 лютого, під час наради з керівниками виконавчих органів. - Всі підвальні приміщення необхідно вичистити, побілити вапном, відновити там електропостачання, відремонтувати двері, східці, облаштувати перила, - наголосив Іван Марковський. – На все відводиться термін один місяць. Роботи будуть проінспектовані. Першу таку контрольну поїздку секретар міської ради зробив напередодні разом з начальником ЖЕО Андрієм Кур’яном. Ставленням до справи молодого керівника Іван Марковський залишився задоволений. Крім того, Іван Марковський дав доручення зібрати усіх керівників підприємств, установ та організацій за якими обліковуються об’єкти укриття цивільного захисту населення. Таких у Кіровограді – 55.

Известный певец Кузьма Скрябин погиб в ДТП

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool