Кіровоград підтвердив свій статус танцювальної столиці України

Квітень 30, 2015 | Новини | Переглядів: 1201 | Коментарі: 0

29 квітня у Кіровограді відзначили свято майстрів танцю, мистецтва, таланту, свято мільйонів глядачів - Міжнародний день танцю. Близько 4 тисяч учнів загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладів з 09.00 до 11.00 годи виконали єдину патріотичну хореографічну композицію «Моя Україна» на подвір’ях навчальних закладів.

Вінцем свята став Гала-концерт І міського конкурсу хореографічного мистецтва «Танцююче місто», який відбувся в залі Кіровоградської обласної філармонії.
У відбірковому етапі конкурсу «Танцююче місто», що проходив у березні, взяли участь 14 хореографічних колективів закладів освіти. Вони представили на розсуд журі 33 хореографічні композиції.
- 29 квітня – день особливий для всіх, хто живе в ритмі танцю, - говорить начальник управління освіти міської ради Лариса Костенко. - У Кіровограді танцювальний дух надзвичайно сильний. А під час концерту він об’єднав усіх представників танців різних стилів
Учасники Гала – концерту презентували шанувальникам мистецтва танцю номери у різних хореографічних напрямах. Кращим з кращих цього дня вручали заслужені відзнаки конкурсу, грамоти та пам’ятні призи Лариса Костенко та голова національної хореографічної спілки України у Кіровоградській області Анатолій Коротков. Вони привітали усіх присутніх з Міжнародним днем танцю та побажали їм нових творчих успіхів і перемог, омріяних вершин, злетів і досягнень. І щоб кожна дитина у нашому місті мала можливість реалізувати свої таланти.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool