Кіровоград: підбито перші підсумки місячника «Спорт для всіх - спільна турбота»

Квітень 18, 2013 | Новини | Переглядів: 899 | Коментарі: 0

З 1 квітня розпочався щорічний всеукраїнський місячник «Спорт для всіх – спільна турбота». У рамках нових соціальних ініціатив Президента України «Діти – майбутнє України» по всій країні встановлюються нові спортивні майданчики та ремонтуються вже існуючі.

Як повідомив на апаратній нараді заступник директора департаменту освіти і науки, молоді та спорту облдержадміністрації Сергій Колодяжний, в області заплановано привести до належного стану 1891 спортивний майданчик, що складає 95% від усіх існуючих майданчиків на території Кіровоградщини.
- На сьогоднішній день майже 33% запланованих робіт, згідно із графіком, уже виконані. Також, починаючи від сьогодні, ми плануємо контролювати хід робіт, виїжджаючи до районів, щоб напередодні весняно-літнього сезону забезпечити найкращі умови для занять фізкультурою на свіжому повітрі як дорослих, так і дітей, - наголосив Сергій Колодяжний.
Суперечлива інформація щодо ремонту спортивних майданчиків надійшла по Ульяновському району. Так, за інформацією Сергія Колодяжного, в районі заплановано привести до ладу 20 майданчиків, а на сьогоднішній день полагоджені лише 4. Але голова Ульяновської райдержадміністрації Іван Кучер в онлайн-режимі повідомив, що загальна кількість майданчиків становить 65, а до належного стану приведені вже 45 із них.
З цього приводу голова облдержадміністрації Андрій Ніколаєнко зауважив, що потрібно по кожному району створити соціальний паспорт, щоб не мати в подальшому таких розбіжностей у інформації, а жити з районами в одній реальності.
Андрія Ніколаєнка не заспокоїла інформація з Ульяновки, тому він попередив голову Ульяновської РДА, що завтра, без додаткового оголошення маршруту, заїде у кілька населених пунктів району і пересвідчиться особисто, як виконується в районі завдання Президента України стосовно облаштування спортивних споруд. На подібну губернаторську інспекцію завтра варто чекати й сусідам Ульяновки – Вільшанському район
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool