Кіровоград: опалювальний сезон розпочнеться раніше, але не для всіх

Жовтень 01, 2013 | Новини | Переглядів: 1213 | Коментарі: 0

У зв’язку з можливим суттєвим погіршенням погодних умов та стрімким зниженням температури зовнішнього повітря, особливо у нічний час, враховуючи листи-клопотання керівників виконавчих органів міської ради, виконавчий комітет Кіровоградської міської ради вніс зміни до свого рішення від 12 вересня 2013 року № 504 “Про початок опалювального сезону 2013/2014 року”,  повідомляє сайт міської ради.

Відповідно до прийнятого рішення, опалювальний сезон 2013/2014 року в місті Кіровограді розпочнеться з 05 жовтня 2013 року в медичних, дошкільних закладах, будинках соціально-гуманітарної допомоги, творчого виховання, об’єктів соціальної сфери та дитячо-юнацьких спортивних школах міста Кіровограда.
Із 15 жовтня 2013 року буде забезпечено стовідсоткове теплопостачання житлового фонду, установ та організацій міста Кіровограда.
 


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool