Кіровоград: оголошується місячник чистоти

Березень 14, 2014 | Новини | Переглядів: 946 | Коментарі: 0

З метою забезпечення належного санітарно-гігієнічного стану, благоустрою та озеленення території міста в період з 01 по 30 квітня у Кіровограді відбудеться місячник з благоустрою території, а 12 та 25 квітня будуть проведені загальноміські суботники, повідомляє сайт міськради

Місячник чистоти дасть старт всім сезонним роботам із благоустрою та озеленення. На всій території обласного центру буде забезпечено вивезення сміття, посадку дерев та кущів, приводитимуться в порядок дворові території, газони, фасади будинків.
Кожен кіровоградець може зробити свій внесок у спільну благородну справу, оскільки чистота міста, його площ і вулиць, дворів і будинків передусім залежить від усіх нас.
Мешканці Кіровограда завжди славилися своєю хазяйновитістю і охайністю. Будемо ж дбайливими господарями - за доброю українською традицією з приходом весни наведемо лад у нашому спільному домі. Тож об'єднання зусиль всіх небайдужих кіровоградців на благо рідного міста має стати чудовим прикладом любові і дбайливого ставлення до своєї маленької батьківщини.
Звертаємось до всіх жителів приватного сектору і багатоквартирних будинків із закликом взяти найактивнішу участь у санітарному прибиранні вулиць, скверів та парків, прибудинкових територій, під’їздів будинків, долучитися до висадки мальовничих квітників та створення цікавих малих архітектурних форм у дворах багатоповерхівок.
Сподіваємося що спільними зусиллями ми перетворемо Кіровоград на ошатне і комфортне для проживання місто!
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool