Кіровоград: область виконала половину планового показника житлового будівництва

Жовтень 09, 2013 | Новини | Переглядів: 905 | Коментарі: 0

Заступник голови облдержадміністрації Ярослав Арсірій провів нараду, що стосувалась питань житлового будівництва в області

Як він повідомив, Кіровоградщина покращила планові показники по введено в експлуатацію житла. Так, якщо за І півріччя в експлуатацію було введено 29,7 тис. м. кв. житла, то за 9 місяців цей показник уже становить 70 тис. м. кв. Варто відзначити, що ця цифра включає в себе і реконструйоване житло і зведення присадибних будівель, а от чисте житлове будівництво сягає показника у 60,3 тис. м. кв. Відтак, область виконала половину планового показника житлового будівництва, що становить 120 тис. м. кв. за рік.
Серед лідерів по введенню в експлуатацію нового житла – міста Кіровоград (27,5 тис. м. кв.), Олександрія (8,4 тис. м. кв.), Знам'янка (2,2 тис. м. кв.), а також Кіровоградський район (11 тис. м. кв.).
Виконують доведені плани і Онуфріївський, Петрівський, Маловисківський райони, вони вже перетнули показник у тисячу квадратних метрів.
А от справжні проблеми у зазначеному напрямку мають Вільшанський та Добровеличківський райони – жодного квадратного метра нового житла від початку року в експлуатацію не введено. Представники цих територій намагалися пояснити причини ситуації, що склалася, запевняючи при цьому, що є претенденти на введення в експлуатацію житла, і наразі триває процедура офіційного оформлення нових житлових метрів.
Пояснювали причини відставання і ті райони, де не змогли поки що перетнути показник у 1 тис. м. кв. – це, зокрема, Бобринецький, Голованівський, Долинський, Компаніївський, Новоархангельський, Новомиргородський, Олександрійський та Устинівський райони.
Ярослав Арсірій наголосив, що попри усі виправдання доведені планові показники область повинна виконувати. Розвиток житлового будівництва на місцях – це завдання Президента України, ігнорувати яке, місцева влада, певно що не має права.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool