Кіровоград: обласна бібліотека для юнацтва запрошує

Лютий 23, 2015 | Новини | Переглядів: 918 | Коментарі: 0

З 23 лютого у відділі мистецтв буде оформлено книжкову виставку «Художник-новатор: Казимир Малевич». Казимир Малевич вважається засновником безпредметного мистецтва.

Його метою було "звільнити мистецтво від баласту предметного світу". Він створював абстрактні форми, однак не лише. Саме у пізніх фазах своєї творчості митець повернувся до фігуративного живопису, з якого він молодим митцем починав. Виставку доповнюють публікації сучасних періодичних видань та альбоми майстра. Тож обов’язково завітайте до відділу мистецтв, щоб переглянути виставку.
23 лютого о 9.00 працівники відділу сприяння технічній творчості молоді проведуть майстер-клас «Листівка до 8 березня». Подарунок, зроблений своїми руками, найцінніший. Листівки та поробки до 8 березня завжди приємно дарувати мамі, бабусі, подрузі, коханій дівчині. Той факт, що ви щось придумали і зробили своїми руками, показує, як ви тепло ставитеся до людини, цінуєте і любите її.
23 лютого о 14.00, 24 лютого о 13.00 та 27 лютого 14.00 працівники відділу абонементу проведуть урок мужності «Герої не вмирають!». Ще рік тому ніхто з них й уявити не міг, що буде добровольцем на передовій. Справжніми героями сучасної України, є її мужні визволителі! Відкинувши всі слова про подвиг і звитягу, усі емоції, ми побачимо звичайних людей: комбайнерів і вчителів, банківських працівників і слюсарів, фермерів та програмістів, водіїв та музикантів… Проте, вони володіють надзвичайним даром – всеперемагаючою любов’ю до України, вірою у свій народ. Саме про героїзм простих українських хлопців – справжніх герої України і йтиме мова під час заходу.
23 лютого о 14.00 працівники відділу сприяння технічній творчості молоді проведуть майстер-клас з візуалізації бажань «Карта бажань». Всі знають про те, що мріяти не шкідливо. А що необхідно робити для того, щоб мрії збувалися? Безумовно, треба не сидіти, склавши руки, а діяти. Але перш, ніж перейти до наступу і досягнення бажаного, важливо навчитися техніці візуалізації. Завітавши на захід Ви навчитесь втілювати свої бажання у реальність.
24 лютого працівники відділу сприяння технічній творчості молоді проведуть слайд-бесіду «Першоджерела Київської Русі». Захід присвячено Міжнародному дню рідної мови. Це свято було встановлене указом президента України в 1997 році і відзначається щороку на честь українського літописця Нестора – послідовника творців слов'янської писемності Кирила і Мефодія. Дослідники вважають, що саме з Нестора Літописця і починається писемна українська мова.
24 лютого о 13.45 працівники відділу популяризації книги проведуть чергове засідання лекторію «Молодь і право» на тему «Особливості участі неповнолітніх у цивільних правовідносинах». Протягом життя кожна людина вступає в безліч суспільних відносин і так чи інакше вносить у них частку своєї індивідуальності. Окремо про особливості участі неповнолітніх у цивільних правовідносинах розповість фахівець з Головного управління юстиції у Кіровоградській області Катерина Пільгуй.
24 лютого о 8.00 працівники відділу мистецтв проведуть слайд-бесіду «У світі етикету». Гарні манери відіграють важливу роль в суспільному житті людини. І хоча в сучасному світі немає твердо установлених етикетом норм поведінки, та все ж існують стиль поведінки, тактовність, делікатність — все це або виховується в дитинстві батьками і середовищем, або людина свідомо розвиває в собі ці якості в дорослому віці. Завітавши на захід ви більше дізнаєтесь про норми поведінки в суспільстві та навчитесь гарним манерам, які знадобляться нам протягом нашого життя.
З 25 лютого у відділі абонементу буде оформлено нову книжкову виставку з циклу «Знайомтесь ‒ література Європи: Балтійські країни». Балтійські країни — країни, що омиваються Балтійським морем. Найчастіше під Балтією розуміють Латвію, Литву і Естонію. Книги, представлені на виставці нададуть Вам можливість дізнатися більше цікавинок про ці країни та познайомить з літературою Балтії.
25 лютого з 18.00 до 20.00 відбудеться наступний захід проекту «Креативна середа». Цього разу у бібліотеці співатимуть організатори «Акустичної п’ятниці» Олександр Теплих та Аліна Шевченко. Також на усіх, хто завітає увечері до книгозбірні, чекають настільні ігри, інтерактивна гра-пазл, ексклюзивна фотостудія від професійного фотографа, виставка нової літератури «Зупинися на хвилинку – подивися на новинку» та цікаві майстер-класи. Чекаємо на вас у книгозбірні!
1 березня з 12.00 до 15.00 вже традиційно запрошуємо на засідання студії творчого настрою «фАРТ». Цього разу члени засідання працюватимуть над «Патріотичною вишивкою – оберегом». Проведе майстер-клас майстриня з вишивки Вікторія Шкабой.
Для роботи Вам знадобляться:
- канва (10х5 см)
- нитки муліне блакитного та жовтого кольорів;
- голка;
- нитки білі;
- скоч двосторонній;
- ножиці;
- тоненька мотузка (30см).

Час та дата проведення заходів може змінюватись. За докладною інформацією звертайтеся до обласної бібліотеки для юнацтва ім.О.М.Бойченка
 


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool