Кіровоград: обласна бібліотека для юнацтва ім. Бойченка запрошує

Вересень 08, 2014 | Новини | Переглядів: 858 | Коментарі: 0

З 8 вересня у відділі популяризації книги відкриється книжкова виставка «Великий майстер рідного слова – Михайло Коцюбинський».

Виставка присвячена 150-річчю від дня народження відомого українського письменника. Михайло Михайлович Коцюбинський — великий український письменник і громадський діяч, один із найпрогресивніших людей свого часу. Письменник-гуманіст, він посідає одне з чільних, місць в історії української літератури. Його творчість, що припадає на кінець XIX — початок XX століття, яскраво відбиває не тільки глибинні соціальні зрушення в тогочасному суспільстві, а й активні пошуки, якими був позначений літературний процес на рубежі двох століть.

10 вересня о 9.00, 12.00 та 13.30 працівники відділу сприяння технічній творчості молоді запрошують усіх бажаючих більше дізнатися про безпеку на дорозі в рамках слайд-бесіди «Енциклопедія пішохода».
З появою автомобілів, виникло запитання, як забезпечити безпеку їхнього руху та безпеку пішоходів. Для цього були створені правила дорожнього руху, котрі обов'язкові для виконання всіма учасниками дорожнього руху. Вони встановлюють Єдиний порядок руху на всій території України. Виконання цих правил – запорука у збереженні свого життя на дорозі. Гості заходу не лише докладно дізнаються про правила дорожнього руху але й стануть учасниками цікавої вікторини, що закріпить отримані знання.

14 вересня з 12.00 до 15.00 відбудеться чергове засідання студії творчого настрою «фАРТ». В рамках засідання відбудеться майстер-клас «Техніка канзаши».
Все більшу популярність набуває створення квітів в техніці цумамі канзаши своїми руками. Ця оригінальна техніка рукоділля прийшла до нас з Країни Вранішнього Сонця. В основі цумамі канзаши лежить орігамі - традиційне японське мистецтво складання виробів з паперу. Ось тільки в даному випадку складається не папір, а квадратики з натурального шовку, які перетворюються на дивовижні квіти і квіткові композиції.
Кожен відвідувач повинен мати:
- атласна стрічка – 1 метр (можна кілька різних кольорів),
- ножиці (обов’язково гострі),
- голка,
- нитки,
- гарячий пістолет, якщо є.

Час та дата проведення заходів може змінюватись. За докладною інформацією звертайтеся до обласної бібліотеки для юнацтва ім. О. М. Бойченка
тел. (0522) 22-66-01


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool