Кіровоград: незабаром головна ялинка міста засвітить вогнями

Грудень 14, 2015 | Новини | Переглядів: 1431 | Коментарі: 0

Кіровоградські діти із нетерпінням очікують 19 грудня, адже цього дня Святий Миколай не тільки завітає до них у гості із подарунками, а й разом з міським головою запалить вогні на головній ялинці обласного центру.

Андрій Райкович акцентував увагу керівників виконавчих органів, на тому, щоб усі діти міста відчули турботу про себе, щоб до усіх кіровоградських дітей прийшло довгоочікуване свято.

Як повідомила начальник відділу культури і туризму Анна Назарець, відкриття новорічної ялинки на центральній площі Кіровограда розпочнеться саме 19 грудня, у День Святого Миколая, о 16.00, ігровою програмою для малечі.
О 16.15 до урочисостей відкриття ялинки долучаться творчі колективи міста зі своєю концертною програмою.
Одночасно 19 грудня на площі перед міською радою вперше стартує новорічна акція «Прикрась ялинку зі Святим Миколаєм». Під час акції, започаткованої управлінням освіти міської ради, учні кіровоградських шкіл прикрасять живі ялинкі, що ростуть на площі, ялинковими прикрасами, зробленими власними руками.
О 17.00 Святий Миколай, Дід Мороз і Снігуронька нададуть право запалити вогники зеленої красуні Кіровоградському міському голові Андрію Райковичу та голові Кіровоградської обласної державної адміністрації Сергію Кузьменку, після чого продовжиться концертна програма.

Цього дня на кіровоградську малечу та їхніх батьків на центральній площі очікує святкова передноворічна торгівля, розіграш призів від Святого Миколая та інші приємні солодкі сюрпризи.
Анна Назарець також відзначила, що цього року для новорічної ялинки замовлені нові світодіодні прикраси та фігури Діда Мороза і Снігуроньки.

Монтаж зеленої красуні розпочнеться 15 грудня 2015 року і вона буде милувати очі кіровоградців до 14 січня 2016 року.
Крім того, грудень поточного та січня наступного року радуватимуть дітлахів великою кількістю новорічних та різдвяних заходів в закладах культури міста по мікрорайонах.

Кіровоградський академічний обласний театр ляльок запрошує на новорічну шоу програму «Веселий дивограй» 26, 27, 29, 30 грудня та 2, 3, 8, 9, 10 січня 0 12.30, Кіровоградська обласна філармонія скликає на феєричне світлове шоу «Українська новорічна фантазія» 26,27 грудня та 3, 4 січня о 13.00 і Кіровоградський академічний обласний український музично-драматичний театр ім. Марка Кропивницького очікує кіровоградську малечу з 25 по 30 грудня та з 2 по 6 січня об 11.00 та 14.00.

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool