Кіровоград: невідома особа скоїла крадіжку «Рено Мастер»

Червень 17, 2014 | Новини | Переглядів: 959 | Коментарі: 0

Пригода сталася на початку квітня поточного року. До Кіровоградського міського відділу міліції звернулася 27-річна кіровоградка й повідомила про те, що невідома особа скоїла крадіжку її транспортного засобу «Рено Мастер», який був припаркований біля під’їзду будинку.

У результаті копіткої роботи розшуковцям Кіровоградського МВ УМВС в області вдалося вийти на слід крадія й затримати його, а машину повернути власнику.
Як з’ясувалося, даний автомобіль колись належав зловмиснику, але згодом чоловік продав його.
Під час перегляду у мережі Інтернет оголошень про продаж автомобілів в одному з них він впізнав свою колишню автівку та вирішив незаконно заволодіти нею. У нагоді крадію стало й те, що у нього залишився дублікат ключа від даного транспортного засобу.
Молодик зателефонував продавцю автомобіля і розпитав про товар та його місцезнаходження. Отримавши всю потрібну інформацію, 26-річний житомирець приїхав до обласного центру й близько 5-ї години ранку скоїв крадіжку машини. Після чого поїхав додому. Змінивши номерні знаки, парубок деякий час продовжував їздити на краденому автомобілі.
- За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 289 КК України «Незаконне заволодіння транспортним засобом» - повідомив начальник Кіровоградського МВ УМВС в області Володимир Куценко. - Підозрюваному загрожує покарання у вигляді обмеження волі від 3 до 5 років, або позбавлення волі на той самий строк.
За матеріалами Кіровоградського МВ УМВС в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool